Újpest:
(1) 787-2637

Krisztinaváros:
 (1) 201-0052

 

 

 

 

   

MANCSOK

 ÚJPEST

 akciók

megközelítés

rendelési idő

munkatársak

 KRISZTINAVÁROS

 KUTYATARTÓKNAK

 MACSKATARTÓKNAK

 GÖRÉNYTARTÓKNAK

 NYÚLTARTÓKNAK

 ÁLLATTENYÉSZTÉS

 EGÉSZSÉGVÉDELEM

 ELSŐSEGÉLY

 NEVELÉS

 TAKARMÁNYOZÁS

Akciók - Újpest

 

 Jelenleg az alábbi akciós kedvezményekkel állunk az Ügyfeleink rendelkezésére:

 

Szívférgesség és bőrférgesség szűrés

Az oroszok már a spájzban vannak! Illetve nem az oroszok és nem a spájzban, de tény, hogy egyre jobban terjed Magyarországon és már Budapest belvárosában is előfordul a szívférgesség, ami a kutyák és ritkábban más állatfajok sokáig lappangó, kezeletlenül gyakran halálos kimenetelű megbetegedése. Arra pedig, hogy az Ön kutyája bőrférgességben szenved, nagyjából 20% esély van! A szívférgesség kimutatására a nőstény Dirofilaria immitis (ez a kórokozó tudományos neve) vérben úszó antigénjét kimutató, nagyon megbízható gyorstesztek vannak forgalomban, a bőrférgességet pedig a vérben keringő újszülött alakjainak (mikrofiláriáinak) felderítésével lehet kimutatni, ami többféle módszerrel (natív vérvizsgálat, Knott-teszt, PCR) is történhet. Az általunk végzett szűrővizsgálathoz csupán néhány csepp vérre van szükség. Mivel mindkét parazita az áprilistól októberig terjed a szúnyogokkal és nagyon lassan, általában fél évnél is tovább fejlődik a kutyák szervezetében, ezért a szűrővizsgálat optimális időpontja a következő tavasz.  Ezért április és május hónapban kedvező áron

4900 FT-ért

kínáljuk a szívférgesség antigén tesztet és a natív mikrofilária vérvizsgálatot együtt. Ez a két teszt minden kutya számára javasolt, amelyik élt az előző szúnyogszezonban, és diagnosztikai célból az év minden hónapjában elvégezhető.

Vissza a lap elejére

 

Első vizsgálati kedvezmény

A kedvencállatok életében már az első állatorvosi vizsgálat is meghatározó lehet. A frissen vásárolt vagy befogadott állatokkal számos egészségügyi probléma adódhat, olyanok is, amelyek rejtettek, de súlyosak és az állat egész életére kihatnak. Ezért a leghelyesebb mielőbb megvizsgáltatni az új jövevényt, hogy tisztában legyen azzal, hogy mire számíthat. Akár testi betegség, akár viselkedési probléma áll fenn, mindkettő könnyebben orvosolható, ha időben kiderül és kezelik. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük az elhatározását és lehetővé tegyük a "kockázatmentes" kipróbálásunkat, ebben az évben kizárólag az internetes látogatóknak

- 2000 Ft

kedvezményt biztosítunk az első vizsgálat munkadíjából, ha korábban még nem jártak nálunk a kölyök állataikkal. Így "kockázatmentesen" ismerkedhet meg velünk és a szolgáltatásainkkal.

A szabályok:

 1. a kupon a MANCSOK Újpest és Krisztinaváros Rendelőben, előre egyeztetett időpontban érvényes

 2. csak olyan 6 hónaposnál fiatalabb kölyökállatok esetén használható, amelyek korábban nem jártak még a rendelőben

 3. egy állatra csak egy alkalommal használható fel kupon

 4. minden kupon 2000 Ft-ot ér, vagyis ennyi egyszeri kedvezményt, de egy tulajdonoshoz tartozó több állat egyidejű első vizsgálata esetén mindegyik jogosult a fenti kedvezményt igénybe venni

 5. a kupont a vizsgálat árának kiegyenlítésekor kell átadni, utólag a kedvezmény nem vehető igénybe

 6. a kupon más kedvezményekkel nem vonható össze

A kupon:

A kupon letölthető innen is: kupon. Színes és fekete-fehér nyomtatást egyaránt elfogadunk. Ha nincsen nyomtatója, kérje meg munkatársainkat, ők kinyomtatják Önnek.

Ha segíteni kíván az akcióban, tegyen fel egy linket az oldalára (www.mancsok.hu), tegye fel a kinyomtatható kupont az oldalára vagy küldjön értesítést az ismerőseinek az oldal alján található űrlap segítségével.

Vissza a lap elejére

Ivartalanítási akció

A kutyák, a macskák, a vadászgörények és a háznyulak ivartalanítása állatvédelmi és egészségvédelmi szempontból egyaránt fontos, mert hasznos az állat, a tulajdonos és a környezet számára is. Ezért mi a színvonalhoz képest kedvező árakkal igyekszünk a beavatkozást elősegíteni. Az alkalmazott különleges eljárásoknak köszönhetően általában kis seben át műtünk, könnyű a lábadozás és a kan kutyák kivételével többnyire védőgallérra sincs szükség.

1.) optimális életkori kedvezmény

Az ivartalanítás 6 hetes kortól elvileg bármely életkorban elvégezhető. Az optimális életkort több tényező határozza meg:

 • az időben (az ivarérés előtt) végzett ivartalanítással több betegség előzhető meg és

 • a fiatal állatok könnyebben viselik a műtétet, kisebb a seb, kevesebb a szövődmény és gyorsabb a lábadozás.

Ezek alapján az újabb nemzetközi ajánlásoknak megfelelően mi az ivartalanítást 3-5 hónapos életkorban javasoljuk elvégeztetni. Ennek elősegítése érdekében a 3-5 hónapos szuka kutyák műtétének árából

- 5000 Ft

 a 3-5 hónapos kan kutyák műtétének árából

- 3000 Ft

a 2,5 kg alatti súlyú macskák műtétének árából pedig egységesen

- 1500Ft

árkedvezményt biztosítunk.

A kutyák testmérete rendkívül változó, ezért a kor meghatározására az alábbi szempontokat vesszük figyelembe:

 1. ha a felső középső metszőfogak már maradóak, akkor a kutya legkevesebb 3-3,5 hónapos és

 2. ha az egyik maradó szemfog hegye sem bújt még elő, akkor a kutya fiatalabb 5,5 hónaposnál.

A 25%-os kedvezmény kizárólag a fenti két feltételnek egyaránt megfelelő kutyák esetében jár.

A már ivarérett (tüzelő) szukák esetében az ivartalanítás optimális időpontja 3 hónappal az utolsó tüzelés után van, macskáknál pedig a két tüzelés közti időszakban. Ha szeretne bővebb információt kapni a kutyák vagy a macskák ivartalanításáról, illetve a beavatkozás optimális időpontjáról, kattintson az Önt érdeklő linkekre.

2.) árak

Rendelőnkben a költségek folyamatos emelkedése ellenére a kutyák és a macskák ivartalanításának árai évek óta nem nőttek. A feketével jelzett alapárból nyújtjuk a fent említett kedvezményeket, amelyeket a táblázatban pirossal kiemeltünk: 
 
MACSKA kandúrok ivartalanítása (Ft) nőstények ivartalanítása (Ft)
2,5 kg felett 9000 14000
2,5 kg alatt (-1500Ft) 7500 12500
védőoltás és szűrővizsgálat árkedvezménye  -1000 -1000
KUTYA kanok  ivartalanítása (Ft) szukák ivartalanítása (Ft)
15 kg alatt 17000 25000
15 kg alatt, 3-5 hónapos (-25%) 14000 20000
15-30 kg 20000 29000
15-30 kg, 3-5 hónapos (-25%) 17000 24000
30-45 kg 23000 33000
45 kg felett 26000 37000
védőoltás és szűrővizsgálat árkedvezménye -1000 -1000

 

A már elmondottak mellett a figyelmébe ajánljuk, hogy

 • a fenti árajánlat nem vonatkozik az elhízott, a beteg, a tüzelő és a vemhes, valamint a 14 hetesnél fiatalabb és a 6 évesnél idősebb állatokra, ezekben az esetekben további költségekkel kell számolni.

 • a fenti árak más ajánlatokkal való összehasonlításakor érdemes figyelembe venni, hogy nálunk nincsenek rejtett költségek. Az ár az ivartalanítással kapcsolatos összes költséget magában foglalja,  beleértve a műtét előtti vizsgálatot, az altatást, az operációt, az ébredés utáni megfigyelést, a műtét közben használt gyógyszereket, sőt, még a műtéthez kapcsolódó kontrollvizsgálatok, (ha szükséges) a varratszedés és az esetleges utókezelések munkadíját, valamint az ÁFÁ-t is. Egyedül a kanok gallérja, a kutyák műtét utáni fájdalomcsillapítása és a nagyon ritkán szükséges utókezelés gyógyszerköltsége jelenthet további kiadást.

 • rendelőnk a kedvező árakat és a további kedvezményeket nem alapítványi pénzekből, hanem saját forrásból nyújtja, ám ez semmilyen körülmények között sem vezethet a megszokott és elvárt színvonal rovására.

 • kérjük, tartson be minden a műtét utáni időszakra vonatkozó utasítást (táplálás, mozgatás, sebvédelem stb.). Ha bizonytalan, vagy bármi problémát észlel, azonnal telefonáljon! Számunk: 787-2637, illetve 201-0052.

3.) további kedvezmények

Az ivartalanítással egyszerre további beavatkozások is végezhetők, amelyek árából ilyenkor egységesen

- 1000 Ft

árkedvezményt biztosítunk

 • a védőoltások árából és

 • a szűrővizsgálatok (pl. a macskaleukémia vagy a kutya szívféreg teszt) árából.

4.) egyéb információk

Az ivartalanítási műtétek után nem számítunk fel munkadíjat a kontrollvizsgálatok és a ritkán szükséges utókezelés vagy varratszedés során. Ezért is kérjük, ne forduljon más állatorvoshoz!

Vissza a lap elejére

 

© MANCSOK